INGREDIËNTEN

500 gram kalfsgehakt

500 gram aardappelblokjes

250 gram diepvriesdoperwten

200 gram kastanjechampignons

Bos wortels

Halve rode paprika

2 uien

Peterselie

2 theelepels mosterd

Chilipoeder

Kerriepoeder

Wok chilisaus

Currysaus

■ Bakboter

Zout en peper

AAN DE SLAG

Snijd de wortels, kastanjechampignons, paprika en uien fijn. Kook vervolgens de doperwten en wortels in 10 minuten beetgaar. Kruid ondertussen het gehakt met chilipoeder, kerriepoeder, mosterd, zout en peper.

Verhit in een grote pan de bakboter en bak de aardappelblokjes goudbruin. Voeg naar smaak zout toe. Bak in een andere pan (zonder bakboter) het gehakt rul. Voeg vervolgens de uien en paprika toe en na 1 minuut ook de champignons. Voeg tot slot na 2 á 3 minuten ook de wortels, dopertwen en wok chilisaus toe. 

Voeg alle ingrediënten samen in één pan zodra alles lekker gebakken en gaar is. Maak het gerecht af met fijngehakte peterselie en currysaus.